yasal uyarı

Sadece yasal programlar paylaşılabilir.

Yetkili: ArseniX

yasal uyarı

İleti bey@zseyt@n » 28 Ağu 2008, 19:49

Program Download Bölümü Yasal Uyarı

Sitemizdeki içeriğin tamamı tanıtım amaçlıdır.
Bilgisayarınıza indirdiğiniz programları 24 saat içerisinde silmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde, doğabilecek her türlü yasal sorumluluk içeriği indiren kişi ve/veya kişilere aittir.
Hak sahibi şirketler ve/veya kişiler e-mail yoluyla iletişime geçmeleri halinde, söz konusu içerik siteden çıkarılacaktır.
:arrow: Aksi halde http://www.yenimakale.com sponsorlarımız ve hosting şirketimiz sorumlu tutulamaz.

Yönetim
Kullanıcı avatarı
bey@zseyt@n

yasal uyarı

İleti editör » 29 Ağu 2008, 22:19

Güzel açıklama...
Kullanıcı avatarı
editör

Re: yasal uyarı

İleti DJHELLRAISER » 04 Mar 2009, 23:10

bey@zseyt@n yazdı:Program Download Bölümü Yasal Uyarı

Sitemizdeki içeriğin tamamı tanıtım amaçlıdır.
Bilgisayarınıza indirdiğiniz programları 24 saat içerisinde silmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde, doğabilecek her türlü yasal sorumluluk içeriği indiren kişi ve/veya kişilere aittir.
Hak sahibi şirketler ve/veya kişiler e-mail yoluyla iletişime geçmeleri halinde, söz konusu içerik siteden çıkarılacaktır.
:arrow: Aksi halde http://www.yenimakale.com sponsorlarımız ve hosting şirketimiz sorumlu tutulamaz.

Yönetim

Güzel yazmışsın...Fakat bir programı yapımcası yada yayıncısının izni olmaksızın paylaşıma veya açık indirmeye sunmuşsan seni -site sahibini vede host şirketini yakından ilgilendirir benden söylemesi.Bu yazdığın uyarı şeklinide pek takmazlar işlem yapmak için.3.şahıs olarak Paylaşıma katkıda bulunuyorsun. Yani bu şekilde kendini muhaf tutamıyorsun.Açık kaynak kodlu yazılımlar deneyin bu bölümde.
İyi forumlar herkeze.Kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
DJHELLRAISER

Re: yasal uyarı

İleti editör » 05 Mar 2009, 00:56

sağol kardeşim, dikkat ediyorum zaten çoğu şeye. herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. paylaşımda bulunan arkadaşlarda biraz dikkat ederlerse sorun yaşama ihtimalimiz daha da düşecektir.
Kullanıcı avatarı
editör

Program Download

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir