XP Kurulum Similatörü

Her türlü yasal program download bölümü.

Yetkili: ArseniX

XP Kurulum Similatörü

İleti editör » 09 Nis 2008, 00:55

XP Kurulum Similatörü

Bu program sayesinde format atmayı daha kolay öğrenebilirsiniz. Bu program size format atmadan format atmanın nasıl bir uygulama olacağı konusunda bir uygulama sunuyor.

Uygulamayı çalıştırmak ve kullanımı şu şekilde:

* Önce yazının sonunda size verdiğimiz linkten uygulamayı bilgisayarınıza indirin.

* Rar dosyasını açın ve içindeki "XP Kurulum Similatörü" dosyasına girin.

* Burada "Windows XP Setup.exe" uygulamasını çalıştırın.

* Bu uygulama sanki gerçekten format atıyormuşcasına karşınıza çıkacak bir pencerede komutlara yanıt verecektir. "Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız." makalemizdekileri uygulayarak format atma işlemini gerçekleştirin. Eğer bunu başarabilirseniz, bilgisayarınıza rahatlıkla format atabilirsiniz.

Bu uygulamanın tek kötü tarafı ingilizce olması ama yinede işinize çok yarayacağını düşünüyoruz. İndirip denemenizi tavsiye ederiz.

Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.

Kullanıcı avatarı
editör

Re: XP Kurulum Similatörü

İleti medonner » 02 May 2008, 19:33

ARKADAŞLAR BEN XP Kurulum Similator'u YÜKLEYEMİYORUM BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM VE BURDA YENİYİM SAYGILARIMLA.......
medonner

XP Kurulum Similatörü

İleti editör » 02 May 2008, 20:15

Arkadaşım XP Kurulum Similatörünü Rapidshareden yüklüyorsun. Sanırım senin yapamadığın yer rapidshareden dosya indirme. Bununla ilgili bir makalemiz var onu okuyabilirsin. Ben sana kısaca söyleyeyim.

Çıkan pencere de "free" yazan butona tıkla. 15-20 saniye bekledikten sonra sana bazı karakterler verecek ve bunları boşluğa yazmanı isteyecek. Orada hangi harfin üzerinde kedi resmi varsa o 4 harf ve rakamı yazacaksın. Diğerlerini yazmayacaksın.

Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki makalemizi okuyabilirsin:

Bu makalenin sonunu okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kolay gelsin. Başka bir sorun yaşarsan msn yoluyla da halledebiliriz sorununu.
Kullanıcı avatarı
editör

İleti FccLost » 24 Eyl 2008, 07:52

kardes saolun cok güzel paylasım sayenizde similatörü basarıyla gectim ve encok istedimm seyi yani format ata biliorum saoln bu ülkenin sizin gibileri cok ihtiya cı var valla gitip 50 ytl veriodum formata
FccLost

İleti zorbey34 » 25 Eyl 2008, 00:22

arkadaşlar xp similatörü yükledim uygulama yapmak için kurulum cd si gerekiyormu yoksa ?
zorbey34

İleti editör » 25 Eyl 2008, 14:51

XP similatörünü yüklediysen başka bir şeye gerek yok arkadaşım. Dosyanın içinde .exe uzantılı bir uygulama var. Onu çalıştırdığında karşına çıkacak zaten. Ama similatörde uyguladıklarını bilgisayarına yapmak istersen :) yani format atmak istersen format cd'sine ihtiyacın olacak.
Kullanıcı avatarı
editör

İleti kararamo » 27 Eyl 2008, 09:28

bu cd yi nerden bulabilirim yada bilgisayar cd lerinin içinde varmı!
kararamo

İleti editör » 27 Eyl 2008, 15:28

Aradığınız format CD'si mi? Format CD'si arıyorsanız bir internet kafeye gidin, format CD'si lazım deyin. Size yardımcı olacaklardır.

Bu similatörü başarıyla geçmişseniz, format atmanızda da herhangi bir sakınca yok demektir. Yapmanız gereken okumak ve doğru olana karar vermek. Hepsi bu.

Kolay gelsin. Hatta format konusunda telefonla destek verebilirim :)
Kullanıcı avatarı
editör

İleti hunter » 18 Ekm 2008, 07:36

ya ben bunu indirdimde bunun içinde bişi yokki açınca hangi program ile açalım diye soruyor neyapmam gerekiyor acil yardımm!
hunter

İleti editör » 18 Ekm 2008, 15:19

arkadaşım bilgisayarında winrar yüklü olması lazım onu açabilmen için. Googleda winrar download diye ara bilgisayarına yükle ondan sonra o klasörün açıldığını göreceksin. İçinde bir uygulama var onu çalıştır ve simülatör karşında. Korkmayın format atmaktan çok basit. Hata yapmadan öğrenemezsiniz. Birbiriyle bağlantılı 10 işlem yapacağınızı düşünün. ikinci işlemi anlamazsanız, ya da çözemezseniz çok kolay olan diğer 8 işlemi yapamazsınız. Size zor gelir. Yani ufak bir ayrıntıyı bilmemek sizi bu format için korkutmasın. takıldığınız yerde bilene sorun. ben internetten okuyarak attım formatı. ben öyle bir şeyden yararlandığım için başkalarınında yararlanması için format atmayı kendim yazdım. çokta yararlı bir çalışma olduğunu ve türkiyede formatı en iyi anlatan çalışma olduğunu düşünüyorum. Hiçkimsenin yapmadığını, yapmaya cesaret edemediğini yaptım. Format esnasında hatırlayamadığınız adımlar olabilir diye telefon numaramı verdim. Arayın o aşamayı geçin, her şey daha kolay olacak emin olun. Güveniyorum arkadaşlar sizlere, sizde kendinize güvenin. başarılar.
Kullanıcı avatarı
editör

İleti yeni » 08 Oca 2009, 00:08

manyak bir şey bu ya. denemeyen kalmasın derim.
yeni

İleti techno850 » 29 Oca 2009, 01:23

Teşekkür ederim :)
techno850

İleti editör » 03 Şub 2009, 04:40

rica ederim arkadaşım. asıl ben sana teşekkür ederim. yorum yazıp katkı sağladığın için.
Kullanıcı avatarı
editör

İleti mc_hayal.et1 » 08 Ağu 2009, 23:26

Allah razı olsun ben bile anlayıp format atabildiysem herkes atar heralde, helal olsun sana kardeşim :)
mc_hayal.et1

İleti editör » 08 Ağu 2009, 23:49

işine yaradığına sevindim kardeşim. yorum içinde teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
editör

Sonraki

Program Download

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir