forum sitemizin Google da ilk sayfada çıkması için

Her türlü bilgi ya da bilgilerinizi buradan paylaşabilirsiniz.

forum sitemizin Google da ilk sayfada çıkması için

İleti nınja » 14 Nis 2008, 12:05

forum sitemizin Google da ilk sayfada çıkması için ne yapmamız gerekiyor

meraba arkadaslar bir forum sıtemız var googlede ılk sıralarda çıkması için yardımcı olurmusunuz? makale yazmamız gerekiyor sanırım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşımız varmı acaba?
nınja

Merhaba

İleti editör » 14 Nis 2008, 15:32

Sanırım iletişim kısmından bizimle bağlantıya geçen arkadaş sizsiniz. Ancak biz belli siteleri belli sıralarda yükseltiyoruz gibi bir durum söz konusu değil. Bize muhtemelen Google aracılığı ile geldiniz. Evet Google da iyi sıralarda çıkıyoruz ancak herhangi bir şekilde başka siteleri yükseltme gibi bir kampanyamız, uğraşımız yok.

Ancak size bunun için belli tavsiyeler verebilirim.

* Özgün içerik
* Sürekli ve düzenli olarak sitenin güncelliğini koruması
* Backlink alınması (Diğer forumlarda reklam ve tanıtım yapabilirsiniz. İzin verilenler de. Ama burada yapmayın atılırsınız :))
* Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa tekrar iletişime geçebilirsiniz. Ancak sorularınızı uygun bölümde açmanızı tavsiye ederim. Soru-Cevap bölümümüz bunun için uygundu mesela. Siz bu cevabı okuyunca mesaj yazın ben konunuzu tamamen taşımalıyım.
Kullanıcı avatarı
editör

Re: forum sitemizin Google da ilk sayfada çıkması için

İleti ArseniX » 23 Nis 2008, 07:39

Merhaba,

Ben bu konuda size yardımcı olabilirim,Eğer isterseniz;

Eğer bana özel mesajdan msninizi verirseniz size yardımcı olabilirim..Birinci Olmanız konusunda garanti veremem Ama ilk Sayfada Çıkmanız Konusunda Yardımcı Olmaya Çalışırım...

İyi Günler..
ArseniX
Özel Editör

İleti editör » 23 Nis 2008, 11:04

Forum Editörümüz yardımcı olurum diyorsa yardımcı olur :)
Kullanıcı avatarı
editör

İleti cicekay » 24 Haz 2009, 07:46

İyi Günler Bende Kırıkkale Üniversitesi Fransızca Tercümanlık Bölümü Adına Bir forumm kurdum phpbb forumu tabiki
Aynı sorun bendede var ama ben daha dun actım su an googlede site gozukmuyor benımde bu siteyi en azından ılk safyfaya tasımam lazım iliglenirseniz sevnirim lütfeen arkadaşlar
cicekay

İleti editör » 23 Tem 2009, 20:02

arkadaşım ilk günlerde sıralamaların doğal olarak çok değişir. sıralamayla ilgilenmek yerine sitene ziyaretçi çekebileceğin üniversite ile ilgili açabileceğin tüm başlıkları sitene aç. içeriklerinin özgün olmasına dikkat et. önce kaliteli ol, ardından sıralama, pr, ziyaretçi kendiliğinden gelir. sitene düzenli olarak yazı ekle. sitenin içeriği biraz artınca üniversitede rekllam yap. öğrencilere bu siteyi duyur. sınav sorularını ver mesela bak nasıl akın ediyorlar :D

her sınıftan bir öğrenci ayarlasan o sitenin sırtı yere gelmez :D

başarılar.
Kullanıcı avatarı
editör

Bilgi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir