editör » 07 Eyl 2008, 13:40
Ne anasayfa üyeliğinde, ne de forum üyeliğinde "silverday" kullanıcı adıyla ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Üye adınız silverday ise, üye olmamışsınız. Millet yağmur gibi üye oluyor foruma. Günde 200'den fazla üyemiz var. Dolayısıyla üyelikte bir sorun olsa bunu sizden önce yaşayanlarında olması lazım.
Siverday kullanıcı adıyla üye olmamışsınız, hatta başka bir kullanıcı adıyla üye olmuşsanız dahi foruma bu kullanıcı adı ile giriş yapmamışsınız. Siz foruma üye olup anasayfadan giriş yapmayı denemiş olabilirsiniz. Anasayfadaki giriş yazarlar içindir. Forum diğer üye olmak isteyenler içindir.
Bu siteyi açalı 7 ay oldu. Bir üyenin mail adresi bizim için olsa ne olur, olmasa ne olur. 7 ayda bir tane haber içeren mail atıp rahatsız etmedik üyelerimizi. Bundan sonrada en fazla ayda bir kez mail atarız ya da önemli günler öncesinde o kadar.
Verdiğimiz hizmete gelecek olursak, Türkiye'de hiçbir site bu kadar kapsamlı bir yıllık, günlük planlar ve eğitim dökümanları çalışması yapmamıştır. Biz bunların hepsini derleyip siteye üye olma zorunluluğu gerekmeden size indirme imkanı sağlayan Türkiye'de ilk ve tek siteydik. Gerek bazı uyanıkların sadece download linkini almaları dolayısıyla olsun, gerekse aşırı ziyaretçi sayısından dolayı aylık web trafik alanımızı aşmamızdan dolayı maalesef üyelik zorunluluğu getirmek zorunda kaldık.
Siz indiremiyorum, göremiyorum ya da üyeliğimi iptal edin gibi bir şey deme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz bilemiyorum. Alın size kullanıcı adı ve şifre:
Kullanıcı Adı : hakan3434
Şifre: 258011
Bu sayfada sağ üst tarafta GİRİŞ yazıyor. oraya bunları girin daha sonradan gelip bakın bakayım indirme yapılıyor mu yapılmıyor mu?
Sizin için verilen emeğin hiçbiriniz farkında değilseniz. 4 günde binden fazla öğretmen üye oldu foruma. 6-7 tane msj yazdı bu öğretmenlerimiz sağolsunlar. 5'i üye olamıyorum, dosya indiremiyorum, yabancı sayfa açılıyor diye şikayette bulundu. 2 tane de anlayışlı öğretmen çıkıp hiç değilse "teşekkürler" yazdı. Sadece birkaç saniye alıyor, siz ise üyeliğimi silin diyorsunuz. Üye olup olmamak size kalmış, kimseyi zorla üye yapmak istemiyoruz. Kullanıc adı ve şifrede verdim. İstediğinizi yapın. Lazım olursa birgün tekrar iletişim bölümünden isteyin benden.
Var mı başka yardımcı olabileceğim bir konu? Son olarak şunuda belirteyim foruma üye olan kullanıcı sayısından daha fazla konu açtım ben buraya. Hatta bu 500 e yakın plan ve dökümanı tam 3 defa değiştirmek zorunda kaldım. Bütün başlıkları tek tek. Bundan dolayı konuşurken biraz emeğe saygı gösterin. İki tane mesaj yazılıyor bari onlar bu şekilde hakaret içermesin. Seneye yıllık ve günlük planları verme konusunda kararsızım. Özelliklede bunları gördükten sonra.
Yazık.