1. Sınıf Türkçe Dersi Yıllık Planları

1. Sınıf Yıllık Planları, derslere göre ayrılmış...

Re: 1. Sınıf Türkçe Dersi Yıllık Planları

İleti hakan3434 » 04 Kas 2009, 15:27

ben tesadüfen forumunuza girdim şu an vaktim pek yok üye olamadm ama en yakın zamanda oluurum inş. yukarda yazılanları okudum ve hakan3434 kullanıcı adıyla şuan giriş yaptm. siz size hakaret eden kişiye açmışsınız ama ben izinsiz girdim kusura bakmayın. bence çooook faydalı oluosunuz. üye olmayı bi hakedemeyenlere kullanıcı adı şifre verdiniz hiç üşenmeden. burda amaç ne siteye adam çekmek ne reklam ne başka bişi. tamamen faydalı ve yardımcı olmaya çalıştınızı düşünüorum. o yüzden tşekkür etmek istedim. ii akşamlaar. emeğinize sağlıkk..bu arada ben eda :)
hakan3434

Re: 1. Sınıf Türkçe Dersi Yıllık Planları

İleti editör » 04 Kas 2009, 15:50

hakan3434 yazdı:ben tesadüfen forumunuza girdim şu an vaktim pek yok üye olamadm ama en yakın zamanda oluurum inş. yukarda yazılanları okudum ve hakan3434 kullanıcı adıyla şuan giriş yaptm. siz size hakaret eden kişiye açmışsınız ama ben izinsiz girdim kusura bakmayın. bence çooook faydalı oluosunuz. üye olmayı bi hakedemeyenlere kullanıcı adı şifre verdiniz hiç üşenmeden. burda amaç ne siteye adam çekmek ne reklam ne başka bişi. tamamen faydalı ve yardımcı olmaya çalıştınızı düşünüorum. o yüzden tşekkür etmek istedim. ii akşamlaar. emeğinize sağlıkk..bu arada ben eda :)

eda hanım açıklamanız için teşekkür ederiz. yıllık ve günlük planların daha güncel hallerine site anasayfasından ulaşabilirsiniz. foruma üye olmanıza gerek yok. anasayfada üyelik açarsanız sol tarafta "Dosyalar" kategorisinde aradığınız planlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. forum bölümü kaldırılacağı için dosyalar anasayfaya taşınıyor zamanla. herhangi bir sorunuz olursa "iletişim" bölümünden herzaman bize ulaşabilirsiniz.

saygılarımızla.
Kullanıcı avatarı
editör

Önceki

1. Sınıf Yıllık Planlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir